قبل از خرید روشویی کابینتی بخوانید!
روشویی کابینتی از آن دسته وسایلی است که سرویس بهداشتی شما را بدون اینکه نیاز به بازسازی آن داشته باشید، زیبا می سازد. در واقع یکی از وسیله هایی که با خرید آن می توانید بی نظمی موجود در سرویس بهداشتی را بهبود دهید، همین روشویی کابینتی است. با قرار دادن وسایل سرویس بهداشتی در کابینت های این نوع روشویی می توانید از فضای اضافی ایجاد شده در سرویس بهداشتی لذت ببرید. قبل از خرید روشویی کابینتی ممکن است سوالاتی در ذهن خود داشته باشید. این سوالات شامل موارد زیر هستند:
• روشویی کابینتی چیست و به چه دردی می خورد؟
• با توجه به فضایی که دارم، چه نوع روشویی کابینتی بگیرم؟
• بهترین جنس برای روشویی کابینتی چیه؟
• قیمت روشویی کابینتی در چه بازه ای قرار می گیره؟
برای اینکه بتوانید به پاسخ سوالات خود برسید، بایستی با انواع موجود در بازار آشنا باشید. در این نوشته با معرفی روشویی کابینتی و انواع موجود در بازار تلاش می کنیم تا بتوانیم به سوالات شما جواب دهیم.
روشویی کابینتی چیست و چه اجزایی دارد؟
یکی از انواع روشویی موجود در بازار برای سرویس بهداشتی، روشویی کابینتی است. امروزه مردم به خرید روشویی کابینتی بسیار علاقه مند هستند. یکی از دلایل این محبوبیت، وجود طراحی های متفاوت و خلاقانه در بازار بوده که دست شما را در انتخاب مدل مناسب کاملا باز می گذارد. اما دلیل دیگر به کاربرد این وسیله در سرویس بهداشتی مربوط می شود. در واقع این وسیله به دلیل داشتن فضای ذخیره سازی هوشمند، خیال شما را از نظر شلوغ بودن سرویس بهداشتی راحت می کند. پس تا اینجای کار متوجه شدیم که روشویی کابینتی علاوه بر ظاهر زیبای خود، فضایی برای قرار دادن وسایل موجود در سرویس بهداشتی در اختیار شما قرار می دهد.
روشویی کابینتی از دو بخش کابینت و روکابینتی تشکیل شده است. طرح های مختلفی از کابینت در بازار وجود دارد. شما می توانید هر کدام که با سلیقه تان متناسب است را خریداری کنید. زیرا محدودیتی در طراحی روشویی کابینتی وجود ندارد.
انواع روشویی کابینتی از نظر نصب
روشویی کابینتی به دو روش زمینی و دیواری نصب می شود. مدل های دیواری بسیار زیبا بوده و فضای بسیار کمی اشغال می کنند. این مدل برای دکوراسیون مدرن سرویس بهداشتی طراحی شده است. البته اگر فضای محدودی در سرویس بهداشتی خود دارید این مدل بهترین انتخاب خواهد بود. از سویی دیگر در صورتی که محدودیتی در فضای سرویس بهداشتی ندارید، خرید روشویی کابینتی پایه دار را نیز مدنظر خود قرار دهید. فضایی که این مدل در اختیار شما قرار میدهد، نسبت به روشویی کابینتی دیواری بیشتر است.
جنس کابینت روشویی
بهترین جنس برای روشویی کابینتی کدام است ؟ کدام جنس است که در طول زمان ترک بر نداشته از شکل نمی افتد؟ اینها سوالات متداولی هستند که قبل از خرید روشویی کابینتی به ذهن شما خواهند آمد. با توجه به اینکه وسایلی مانند روشویی کابینتی همواره در تماس با آب است، جنس بدنه کابینت از اهمیت زیادی برخوردار خواهد شد. برای پاسخ به این سوال باید به مشخصات PVC مراجعه کنید. این ماده که در برابر رطوبت بسیار مقاوم است، خیال شما از نظر ترک برداشتن روشویی کابینتی را راحت می کند. به طور کلی می توان گفت که از نظر جنس سه نوع روشویی کابینتی در بازار وجود دارد.
تعدادی از مدل ها به صورت تمام PVC هستند. نوعی دیگر در بازار که می تواند توجه شما را به خود جلب نماید، مدل های چوبی است. البته بر روی این چوب روکشی از پی وی سی قرار داده شده تا در برابر آب و رطوبت مقاوم باشد. نوع سوم مربوط به مدل های چوبی است. در این مدل ها از نوعی چوب مخصوص استفاده شده که مقاوم در برابر رطوبت است. بنابراین می توان گفت تولید کنندگان در کابینت های خود از موادی استفاده کرده اند که خیال شما را از نظر در تماس بودن با آب راحت کند.
روکابینتی؛ چه انتخاب هایی پیش روی شماست؟
روکابینتی در بازار به شکل های مختلفی وجود دارد که با توجه به نوع قرارگیری آن بر روی کابینت معین می شود. جنس بدنه مدل های مختلف روکابینتی موجود در بازار به صورت چینی بهداشتی و سنگ طبیعی است. مدل های روکابینتی چینی بهداشتی در بازار بسیار متداول بوده که معمولا توسط برندهای معتبر چینی بهداشتی کشورمان تولید می شود. قیمت این نوع روکابینتی نیز نسبت به روشویی سنگی بیشتر است.
اما از نظر نحوه نصب، روکابینتی به شکلهای سنگ روشویی، زیر سنگی و روسنگی در بازار وجود دارد. سنگ روشویی با وجود ظاهر کلاسیک خود برای دکوراسیون مدرن سرویس بهداشتی طراحی شده است. در این روش، شیر روشویی پایه بلند بر روی کابینت نصب می شود. در روش دیگر که به زیر سنگی معروف است، روکابینتی به صورت توکار نصب می شود و جلوه بسیار زیبایی به دکوراسیون سرویس بهداشتی می بخشد. در مدل هایی نیز که به صورت روسنگی نصب می شوند، روکابینتی به طور کامل بر روی کابینت روشویی قرار می گیرد و با کابینت یکپارچه می شود.
چه رنگی برای سرویس بهداشتی شما مناسب است؟
برای اینکه بتوانید بهترین رنگ را برای روشویی کابینتی خود انتخاب کنید، بایستی با ماهیت هر رنگ آشنا شوید. اگر روحیه ای سرزنده و شاداب دارید، به سراغ رنگ های روشن بروید. خرید روشویی کابینتی که رنگی روشن دارد، علاوه بر روشن کردن فضای سرویس بهداشتی، باعث می شود که بزرگ تر نیز به نظر برسد. بنابراین اگر سرویس بهداشتی کوچکی دارید، پیشنهاد ما به شما انتخاب رنگ های روشن مانند سفید و خاکستری است. اما از طرف دیگر رنگ چوبی تیره ظاهری کلاسیک به فضای شما می دهد و در طول زمان نیز ظاهر خود را از دست نمی دهد.
رنگ های دیگری در بازار وجود دارند که شما می توانید انتخاب کنید. اگر علاقه مند به داشتن دکوراسیونی کلاسیک هستید، مدل های چوبی را انتخاب کنید. این مدل ها با ظاهر مینیمال خود، حسی از آرامش طبیعت به شما منتقل می کند. بر خلاف رنگ چوب، رنگ نقره ای جلوه ای مدرن به سرویس بهداشتی شما می بخشد.
شما می توانید همراه روشویی کابینتی، آینه و باکس نیز خریداری کنید. در واقع اگر به دنبال خرید ستِ روشویی کابینتی هستید، بایستی به همراه آن آینه و باکس خریداری کنید. بیشتر برندهایی که به تولید روشویی کابینتی می پردازند، آینه و باکس آن را نیز تولید میکنند.
قیمت روشویی کابینتی در بازار
ابتدا لازم است به این نکته توجه داشته باشید که قیمت روشویی کابینتی با توجه به اقلام خریداری شده معین می شود. پیش از این گفتیم که محدودیتی در طراحی روشویی کابینتی وجود ندارد. به همین دلیل محدوده قیمت روشویی کابینتی بسیار متفاوت خواهد بود. طبق بررسی های ما قیمت روشویی کابینتی در بازار در محدوده 400،000 تا 10 میلیون تومان متغیر است. بنابراین دست شما در انتخاب کاملا باز خواهد بود. با در نظر گرفتن بودجه خود و قیمت روشویی کابینتی در مدل های متفاوت قادر خواهید بود که مدلی که متناسب با بودجه تان باشد را انتخاب کنید. تا یادمان نرفته این را هم بگوییم که قیمت روشویی کابینتی چوبی نسبت به دیگر مدل های بازار بسیار بیشتر است، خصوصا وقتی که از چوب مخصوصی استفاده شده باشد. به همین دلیل است که مدل های چوبی برای دکوراسیون لوکس خانه ها بیشتر استفاده میشود.